Senior verksamhetsarkitekt

 

business architecture

 

Är du bäst på marknaden inom din roll eller har ambitionen att bli det? Då är du rätt person för oss. Välkommen att söka till Business Dynamics! Vi bygger det företaget som vi själva vill jobba i – våra kunders framgång är vår passion!

Här på Business Dynamics stöttar vi våra kunder i att se till att de lyckas med sin affärsutveckling och att implementera sina strategier. Detta gör vi genom att tillhandahålla tjänster inom rådgivning, review och management.

Business Dynamics är ett växande och entreprenörsdrivet företag med fokus på att hjälpa våra kunder med att säkra deras strategiska transformationer. Vår vision är att vara världens mest kvalificerade partner till våra kunder när det gäller att tillhandahålla tjänster runt strategisk transformation.

Som verksamhetsarkitekt hos oss är du en nyckelperson till våra kunders förändringsresor och levererar absolut högsta kompetens och förmåga inom området Strategiska Transformationer.

Dina arbetsuppgifter innebär att du i tätt samarbete med våra kunder hjälper dem att framgångsrikt transformera sin verksamhet. Genom att knyta samman strategi med genomförande skapar du förutsättningar för våra kunder att nå sina mål och förverkliga sin strategi.

Vi förväntar oss också att du förstår och aktivt deltar i vår försäljningsprocess. Ingen kan bättre än du förklara för våra kunder varför Business Dynamics är rätt som partner och att vi har de bästa konsulterna som finns på marknaden för att stötta dem i deras transformationer.

Vi vill att du har du har mer än 10 års erfarenhet i din roll och du har levererat ett stort antal lyckade projekt där din leverans har varit en nyckelkomponent. Vi värdesätter utbildning och certifieringar i kombination med giltig erfarenhet. Du är kundfokuserad, prestigelös och har starkt fokus på att lyckas i din leverans.

Skicka din ansökan i form av CV och personlig brev till career@businessdynamics.se.

 

Har du frågor kring tjänsten, kontakta någon av oss;

Ola Elverskog – +46 708 928 442 – ola.elverskog@businessdynamics.se

Reinhold Konnander – +46 730 685 620 – reinhold.konnander@businessdynamics.se